Op school worden iedere dag beslissingen genomen die van invloed zijn op het onderwijs aan de kinderen en op het werk van personeelsleden. Daarom hebben ouders en personeelsleden inspraak op het beleid van de school. De MR denkt, praat en beslist mee over de ontwikkelingen binnen de school. Zij heeft instemmings- of adviesrecht op beleidsinnovaties. Die inspraak is geregeld via de medezeggenschapsraad.

De medezeggenschapsraad bestaat uit zes personen; drie ouders en drie leerkrachten. Wanneer u als ouder een bepaald onderwerp besproken wilt hebben in de MR, dan kunt u dit aan één van de MR-leden kenbaar maken. Wanneer u een MR vergadering bij wilt wonen kunt u hiervoor een afspraak maken met de voorzitter van de MR.

De vergaderingen van de MR staan in de jaarkalender en zijn openbaar. U kunt deze bij het tabblad verslagen downloaden. Ieder jaar maakt de MR een jaarverslag. Het verslag is ook te vinden op deze website. De voorzitter is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leden van de Medezeggenschapsraad:

Oudergeleding
Remco Sinnige (voorzitter)
Priscilla Rekveld                          
Daan Hoogewerf

Teamgeleding
Tanja Frederiks
Lucia Sanders
vacant

Verslagen van de MR

Notulen van de MR zijn opvraagbaar bij de directie.

MR Documenten

schilderijen
tekeningen