Op school worden iedere dag beslissingen genomen, grote en kleine; beslissingen die van invloed zijn op het onderwijs aan de kinderen en op het werk van personeelsleden. Daarom hebben ouders en personeelsleden inspraak op het beleid van de school. Die inspraak is geregeld via de medezeggenschapsraad (MR).

In de MR houden 3 ouders en 3 personeelsleden de vinger aan de pols. Belangrijke veranderingen worden door de directie voorgelegd aan de MR. De MR bekijkt of die veranderingen goed en nodig zijn. Pas nadat de MR akkoord is gegaan kan de directie de verandering doorvoeren. De MR kan ook zelf initiatief nemen en de directie vragen een knelpunt op te lossen. De MR behandelt zaken van algemene aard, nooit individuele klachten of problemen. In het MR reglement is precies beschreven wanneer de MR om advies of instemming gevraagd moet worden. Het reglement van de MR is te vinden op de website van Stichting Fedra: www.fedra.nl.

In de schoolkalender staat informatie over de bereikbaarheid en de vergaderingen van de MR.


De samenstelling van de MR is:

Oudergeleiding:                  Teamgeleiding:

Priscilla Rekveld                  Lisa Wijte

Tayyi Begoktas                    Melanie Clots

Michael van den Hoff           Henny Meijer

De MR is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De vergaderingen van de MR staan in de jaarkalender en zijn openbaar. Ieder jaar maakt de MR een jaarverslag.

schilderijen
tekeningen