Techniek

Door techniekdocent Henk van den Wijngaard
Alle onderwijsteamsTechniekdocent Henk van den Wijngaard is elke week op maandag aanwezig in de school. Naast zijn werk als vakdocent techniek op De Sleutelbloem, werkt Henk ook op het Technisch College in Velsen. Onder schooltijd biedt Henk alle kinderen van de Sleutelbloem technieklessen aan. Bij de kleuters zijn dit kleine, korte activiteiten, maar vanaf de hogere leerjaren werkt hij aan 'werkstukken' zoals Henk dat op het Technisch College noemt. Diverse technieken worden aangeboden met bijbehorend materiaal dat wij hier op school in bruikleen hebben. Na schooltijd werkt Henk 6 lessen lang aan technische werkstukken passend bij de leeftijd van uw kind!   

Dag: maandag op de Sleutelbloem
Tijd: 14.30-15.30 uur
Kosten:  € 10,- 

In blok 4 worden er voor leerlingen van leerjaar 8 technieklessen op de dinsdag georganiseerd in het Techlab van het Kennemer College. De eerste les is op 
8 maart en duurt anderhalve uur, tot 15.30 uur. De overige lessen zijn van 14.30-15.30 uur. De kinderen gaan op eigen gelegenheid naar het Kennemer College. Bij de eerste les gaat er iemand van de Sleutelbloem mee. 

Dag: dinsdag 
Tijd: 14.30-15.30 uur (les 1 is 14.30-16.00 uur)
Kosten:  € 12,-
 
Direct inschrijven >>