De ouderraad bestaat uit een groep actieve ouders die zich inzet voor de school. Zij levert een bijdrage aan tal van activiteiten, zoals Sinterklaas, Kerstmis en Pasen. De leden van de ouderraad zitten in commissies die deze activiteiten voorbereiden en helpen bij de uitvoering.

De leden van de ouderraad vertegenwoordigen alle groepen. Zij worden benoemd tijdens de vergadering aan het begin van het schooljaar. De ouderraad komt ongeveer zeven keer per jaar bijeen. De vergaderingen zijn openbaar. Ook als u niet gekozen bent, kunt u aan de vergaderingen en activiteiten deelnemen.

De activiteiten die door de ouderraad georganiseerd worden, worden grotendeels betaald uit de ouderbijdrage. De penningmeester int de ouderbijdrage, beheert de kas en doet de betalingen. Jaarlijks legt de ouderraad verantwoording af aan de ouders. De Medezeggenschapsraad moet de jaarrekening goedkeuren.

Stukken

U kunt hieronder de meest recente stukken van de ouderraad downloaden. Wanneer u oudere stukken wilt lezen, dan kunt u deze opvragen bij de voorzitter van de ouderraad.

Bestuur van de ouderraad
Arnoud Pol (voorzitter)
Bianca van Maas (penningmeester)
Yvonne Nijman (secretaris)

De ouderraad is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ouderraad documenten

opdrachten
werkende kinderen