Wij informeren ouders regelmatig over de gebeurtenissen op school en de ontwikkelingen van uw kind. Dit doen wij onder andere met het 'Sleutelnieuws' en de 'Sleutelbloem-App' voor actuele informatie en de periodieke 10-minutengesprekken. Daarnaast vragen wij aan u of u ons op de hoogte wilt houden van gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op het leerproces.

De Sleutelbloem-App

Als service in de communicatie hebben wij een App laten ontwikkelen. Hierdoor blijft u als ouders nog beter op de hoogte. De App is te vinden onder de naam 'De Sleutelbloem'. Hierin vindt u onder andere actuele nieuwsberichten.

Sleutelnieuws

Het Sleutelnieuws wordt elke maand uitgegeven, inclusief de maandkalender. In het nieuws staan de algemene gebeurtenissen van de betreffende maand beschreven. U kunt het Sleutelnieuws van het huidige schooljaar downloaden van deze site www.desleutelbloem.nl.

10-minutengesprekken

Op onze school houden wij 10-minuten gesprekken. Vaste momenten in het jaar waarbij de leerkracht de tijd neemt om met u te praten over uw kind. Wij zien deze momenten als een onderdeel van de algemene communicatie. Wij gaan ervan uit dat u met vragen en opmerkingen ook de leerkracht buiten de 10-minutengesprekken weet te vinden. Het is altijd mogelijk om tussendoor een afspraak met de leerkracht van uw kind te maken.

jongens
meisjes