Als eerste voelen we ons verplicht om u goed te informeren over het wel en wee op school. Dit doen we met een nieuwsbrief (Sleutelnieuws), waarin per maand alle nieuwtjes, belangrijke ontwikkelingen te lezen zijn.

Daarnaast ontvangt ieder gezin aan het begin van het schooljaar een schooljaarkalender. Naast informatie van diverse aard staat ook per dag beschreven wat we aan extra’s doen.

De ouders van De Sleutelbloem worden op een snelle manier geïnformeerd via hun smartphone. De school heeft een ‘schoolapp’. Door deze Sleutelbloem-app te installeren op de smartphone kunnen ouders snel de laatste berichten ontvangen en nalezen, de agenda van evenementen raadplegen en de nieuwsbrief ontvangen en lezen.

Onze website www.desleutelbloem.nl wordt bezocht door zowel kinderen en ouders van de school. Ook nieuwe ouders die een school zoeken voor hun kind weten de school via het internet te vinden. De website geeft naast algemene informatie over de school ook informatie over de feesten en projecten op school.

jongens
meisjes